بسیج دانشجویی دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی

طبقه بندی موضوعی

به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»،جلسه نقد کتاب پنجشنبه فیروزه‌ای که دومین نشست از سلسله نشستهایِ با نویسندگان کلبه کتاب فانوس (کتابفروشی بسیج دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات دانشگاه علامه) بود با حضور نویسنده این رمان، سارا عرفانی و دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی و همچنین با حضور کار‌شناس حوزه هنر و ارتباطات، حجت الاسلام محمد دادسرشت برگزار شد.

 

 

در ابتدای این جلسه عرفانی که رمان لبخند مسیح را نیز در پرونده نویسندگی خود دارد به بیوگرافی کوتاهی از خود پرداخت و یکی از مسائلی را که باعث ترغیب نویسندگی‌اش شد را خواندن و نوشتن در مورد زندگی فرماندهان جنگ دانست.

 

 

در ادامه این نشست حجت الاسلام دادسرشت که دانش آموخته رشته‌های فلسفه، روان‌شناسی، ارتباطات و البته علوم حوزوی است درباره کتاب پنجشنبه فیروزه‌ای گفت: به نظر می‌رسد موضوع اصلی، «زیارت» باشد اما اگر دقیق‌تر شویم می‌بینیم که موضوع اصلی، سیر تکامل یک جوان در قالب رشد اخلاقیِ در سایه زیارت است.

 

همچنین نکته دیگری که باید اشاره کرد اینکه این رمان یک مدل برای روابط قبل از ازدواج ارائه می‌دهد.

 

 

وی در آخرین بخش از صحبتهای خود در زمینه محتوا، این رمان را فاقد نقطه ضعف جدی دانست و کار عرفانی را از این حیث قابل تقدیر دانست که در فضای هوچیگری نسبت به هنر، به چنین موضوعی یعنی هنر دینی پرداخته است.


لینک خبر

  • بسیج دانشجویی علوم اجتماعی و ارتباطات علوم اجتماعی و ارتباطات

دادسرشت

دانشکده علوم اجتماعی علامه طباطبایی

سارا عرفانی

محمد حسبن تیراور

نقد کتاب

پنجسنبه فیروزه ای

نظرات (۱)

سلام تیرآور جان
قبلا گفتم. الان هم میگم. در آینده هم خواهم گفت. صحیفه امام که رضوان خدا بر او باد مغفوله. هنوز ندیدم روی یکی از کتاب های امام انقلاب بزنه « چاپ دوم».
و اما نظرم:بخش عمده این سالن خالی را کم کاری دوستان می بینم اما چرا من نتوانستم مسئله کتابخوانی را به بچه ها منتقل کنم. البته اگر خودم مسئله داشته باشم. من بشرها را به دو گروه تقسیم می کنم. گروه اول و گروه دوم. کاری به گروه اول ندارم که خود دانند اما گروه دوم که نود و پنج درصد جامعه ما هستند انسان های پاک و به شدت عدالت خواه هستند. خصوصا این  تیپ روشنفکرها.
مخلص تر کلام. من و ما نتوانستیم فضای مناسب به وجود بیاوریم که دانشجوها (بگم هم دانشگاهی های خودمان) خود را در آیینه آن ببینند. باید از همه دانشجوها بابت این کم کاری عذرخواهی کنیم. اینرا فراموش مکن.
 کتاب ها کتب انقلاب اسلامی نیستند. هیچ کدام. هیچ کدام. روح امام رو درشون نمیبینم.شاید هم مشکل از من است. همه چیز برمی گردد به دو اسلام. اسلام کار و عدالت و اسلام شکمبارگی و تحجر
خدا قوت

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی